Artigiano

Artigiano is het eigen merk van Bikepaint & Bemelman Bike Sport

De betekenis hiervan is “vakmanschap”. Wij bouwen uw fiets vakkundig op en spuiten of poedercoaten uw fiets in de kleurstelling die u graag wilt. We built your dream is ons motto.

Bemelmanbikesport is een beleving voor de sportieve fietser die iets bijzonders wil. Een unieke fiets, waarvan er letterlijk maar één op de wereld is. Door het customizen van fietsen met elk gewenst ontwerp en kleurstelling.

De eigen spuiterij maakt Bemelman Bike Sport (BBS) uniek. Het bedrijf ontstond uit pure passie voor de wielersport. “Eigenlijk is het een uit de hand gelopen hobby“. Naast onze activiteiten als Spuiterij, autoschade herstelbedrijf, fiets-spuiterij en het poedercoaten van velgen. Het begon met ons bedrijf Bikepaint, welke is gespecialiseerd in vooral het poeder coaten van o.a. frames en voorvorken. Met BBS erbij, bieden we tegenwoordig alles onder één dak.

Doordat wij meerdere takken van sport beoefenen in de Bollenstreek (Bemelmanbikesport in Lisse) kunnen wij het hele plaatje aanbieden. Sommige poedercoat bedrijven hebben geen gelegenheid tot het spuiten van frames, hierdoor kan een carbon frame daar niet worden aangeboden omdat carbon niet gestookt mag worden. Ook herstellen van schade aan een frame kunnen wij daarom ook. Een carbon frame met schade kunnen wij herstellen of spuiten. En een aluminium stalen frame poedercoaten. Door de jarenlange ervaring die wij hebben krijgt u vakkundig gespoten of gepoedercoate spullen. Helaas krijgen wij vaak te maken met met spullen welke slecht zijn voorbehandeld of gespoten en dat is zonde. Wij streven naar perfectie en mooi resultaat. Laat je goed adviseren en zorg dat jouw fiets op een vakkundige wijze wordt gepoedercoat of gespoten.

 

Uw BBS adviseurs Dick Bemelman en Gerard van Rijssel staan u graag te woord!U kan via het contact formulier vragen stellen wat betreft uw toekomstige droomfiets. Langs komen mag ook, bij voorkeur in de winkel in Lisse om alle wensen betreft onderdelen door te nemen. 

Hier kunnen wij u met onze apparatuur u de juiste fiets aanmeten, ook bij huidige klachten kunnen wij door kleine aanpassingen klachten doen verdwijnen.

Denk hierbij aan zadelpijn, schouderklachten, slapende handen etc.

De voordelen van Artigiano

  • Een unieke fiets
  • Kies jouw eigen ontwerp
  • Kies jouw eigen kleuren
  • Kies jouw type frame
  • Kies jouw groep
  • Kies jouw wielen
  • Kleur en Design naar keuze

Wij kunnen ook uw bestaande fiets over spuiten of poedercoaten in de kleuren en logo die wilt.

Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons <op via deze link.>

Ook in de winkel van Bemelmanbikesport kan u voor vragen terecht. Daar staan ook vele voorbeelden van gespoten frames.

Contactgegevens

Bikepaint
Gieterij 29
2211 WC Noordwijkerhout

Telefoon: 0252-371675
Email: info@bikepaint.nl
WhatsApp:

Deel het met uw vrienden!