Pimp my Bike

Nieuwe Look

Uw huidige fiets weer in een nieuw jasje. Carbon of aluminium wij geven uw oude frame weer een nieuwe look. Stralen of schuren in geval van carbon. Beletteren of stickeren door middel van onze plotter. Wij hebben alle mogelijkheden voor het poedercoaten en spuiten van uw fietsframe.

Bikepaint uw poedercoatbedrijf en spuiterij in de Bollenstreek welke al meer dan 45 jaar actief is, innoveert en blijft innoveren.

 

 

Roots

Zo is Dick Bemeleman begonnen als autospuiter. Hij speelde in op de markt, breidde uit en ontwikkelde zich (ook) tot vakkundig fietsframe spuiter van carbon en poedercoaten van aluminium, staal of andere materialen in alle denkbare designs en kleuren. Mede door zijn passie voor de wielersport en vraag naar het spuiten van fietsen is hij 20 jaar geleden in deze markt gesprongen welke tot prachtige resultaten heeft geleid en daarin nog steeds veel plezier aan beleefd.

Passie voor het vak

Als je met Dick in aanraking komt zal de passie voor het vak jou direct enthousiast maken. Ook is Dick goed in het combineren van kleuren en het ontwerpen van leuke designs. Voor een eerlijk en deskundig advies zal Dick u graag te woord staan.

Mooie designs door middel van stickers of het logo vakkundig erop gespoten waardoor er een strak design zonder oneffenheden op het frame staat.

Wil jij jouw fiets opnieuw in de lak laten zetten dan ben je bij ons op het goede adres. In de schaarste van de fietsenwereld is het misschien een idee om jouw bike te voorzien van een nieuwe kleur.

Werkwijze

Een metalen of aluminium frame kan u laten poedercoaten. Wij ontdoen het frame van de lak en stralen het frame zodat de poeder die op het frame wordt gespoten er goed aan blijft plakken. Vervolgens gaat het frame in de oven, wordt verwarmd waardoor de poeder smelt en veranderd in een harde lak laag. Soms gaat er nog een blanke lak overheen. Het lijkt misschien een klusje van niets maar vergt wel enige ervaring en vakkundigheid.

Design

Als je een fiets, bedrijfsfiets of fietsen voor de verhuur of gewoon een spannend design op je fiets wilt dan kunnen wij dit verzorgen. Er kan gekozen worden voor stickers die onder de blanke gaan of een gespoten design. Kies je voor een sticker, dan moet deze hittebestendig zijn. Na het plakken op het frame wordt er over de sticker een blanke laklaag aangebracht. Zo blijft de sticker goed zitten onder alle weersomstandigheden en krijg je een mooie strakke look. Het gekozen design kan door middel van stickers erop worden geplakt of door middel van een mal erop worden gecoat. Dit laatste kost wel meer werk en hier zal de prijs ook naar zijn. Wanneer het design er op gespoten wordt, gaat het er laag voor laag op en zodoende ook bij elke laag in de oven. Een precies werkje maar met een mooi strak resultaat.

Dé-en montage fiets

Ook dé-en montage is mogelijk. Wij ontdoen uw Bike van alle onderdelen en brengen het fietsframe naar Noordwijkerhout. Zodra het fietsframe weer terug is bij Bemelmanbikesport in Lisse, wordt de fiets weer vakkundig opgebouwd. Gerard heeft buiten zijn 35 jaar ervaring als fietsmonteur net zo lang ervaring als fanatiek mountainbiker en racefietser. Hij is niet voor niets dé fietsspecialist in de Bollenstreek. Aan Gerard is uw fiets dus wel toevertrouwd!

 

Ben je enthousiast?

Op zaterdagmiddag is Dick Bemelman in de winkel Bemelmanbikesport in Lisse en staat u graag te woord. Hij kan u een prijsindicatie geven en/of adviseren.

Contactgegevens

Bikepaint
Gieterij 29
2211 WC Noordwijkerhout

Telefoon: 0252-371675
Email: info@bikepaint.nl
WhatsApp:

Deel het met uw vrienden!