bedrijfsfiets

Fiets in de kleuren en met Logo!

Bewegen is goed voor je body en mind. Lekker je hoofd leeg maken of even flink bewegen na een dag achter je beeldscherm te hebben gezeten. Voor mensen die niet naar de sportschool willen geen tijd hebben is fietsen ook een goede uitkomst.

Als werkgever zie jij je personeel graag gezond bezig, hoe leuk is het als  zij op een fiets rondfietsen in de bedrijfskleuren en met logo van jouw bedrijf!

Zo heb je niet alleen voor een paar jaar reclame rond fietsen in en rond de Bollenstreek maar ook ng eens personeel dat gezond beweegt! En daarbij scoor je bij het personeel als zij op een flitsende fiets van en naar werk kunnen. Zo heb je en minder parkeerruimte nodig en is het een stuk goedkoper dan een auto leasen.

Hoe werkt het?

Zoek in onze fietsenwinkel Bemelman BikeSport (Kanaalstraat 30 in Lisse) een fiets naar keuze uit zoals een hippe stads- of transportfiets, maar een mooie tour- of vakantiefiets is natuurlijk ook mogelijk. Langskomen in uw bedrijf om een aantal fietsen te presenteren is vanzelfsprekend ook mogelijk.

  • Als je, je keuze heeft gemaakt wordt in de winkel door een deskundige fietsenmaker de fiets gedemonteerd en vervolgens naar Bikepaint gebracht.
  • Ondertussen hebben de mannen van Bikepaint het logo en de kleurstelling van je ontvangen en gaan direct met de onderdelen aan de slag nadat deze zijn afgeleverd.
  • Vervolgens worden de onderdelen weer terug gebracht naar onze fietsenwinkel Bemelman BikeSport de fiets netjes in elkaar gezet.

Zo heb je de komende jaren reclame van je bedrijf rond fietsen door en langs de Bollenstreek!  

Natuurlijk kunnen wij ook fietsen in de club- of verenigingskleuren spuiten of de uitleenfietsen in herkenbare vrolijke kleuren. Een fiets gespoten in en met logo is ook een leuk cadeau voor bijvoorbeeld een jubilaris, opening, afscheidscadeau of als hoofdprijs van een loterij.  

*Bij afname van meerdere fietsen geldt een korting.

 

 

 

 

Contactgegevens

Bikepaint
Gieterij 29
2211 WC Noordwijkerhout

Telefoon: 0252-371675
Email: info@bikepaint.nl
WhatsApp:

Deel het met uw vrienden!