Een unieke fiets
Bikepaint logo
Bikepaint
Autovelgen
Bikepaint logo
Bikepaint
Poedercoaten & Stralen
Bikepaint logo
Bikepaint
Afspraak maken

AFSPRAAK MAKEN        

Bikepaint logo
Bikepaint
bemelman-poedercoating-metaalbehandeling-caravanschade-autoschade.3

Motortank spuiten

Oldtimers knappen wij ook op .Alles kunnen wij poedercoaten en  / of spuiten .

bemelman-spuiterij-poedercoating-cnc-caravanschade-schadeherstel

hekken poedercoaten

bemelman-poedercoating-metaalbehandeling-caravanschade-autoschade

poedercoaten bikepaint noordwijkerhout

poedercoating-bemelmanspuiterij-bikepaint-cnc-hekken-metaabehandeling-caravan-autoschade

Interieurbouw projecten poedercoaten

bikepaint-bemelmanbikesport-poedercoaten-stralen-design-fiets spuiten (6)

Fietsrame poedercoaten

bemelman-poedercoating-metaalbehandeling-caravanschade-autoschade.2

Oppervlaktebehandeling metaal Voorhout

bemelman-poedercoating-metaalbehandeling-caravanschade-autoschade.4

Fiets frame weer nieuw

bikepaint-bemelmanbikesport-poedercoaten-stralen-design-fiets spuiten (25)

Artigiano Nine 01 strandbike

Schade aan auto, caravan of camper

Auto , caravan of camper schade 

Autoschade herstellen en spuiten bij Bemelman Spuiterij - Bikepaint 

Autoschade is natuurlijk erg vervelend! Ook beschadigingen aan uw geliefde caravan of camper kan een domper zijn op de vakantie. Van een grove kras in de lak tot een ruitschade of deuk. De schades zijn zo gemaakt, maar herstellen kan nog een aardige klus zijn. Een paaltje bij het inparkeren of de uitstekende tak van de struik van de buurman. Uw auto heeft veel te verduren. Bemelman Spuiterij herstelt (kleine) autoschades voor u. Wij kunnen deuken, ruitschade en natuurlijk lakschade aan uw auto herstellen. Als Spuiterij kunnen wij dergelijke schades op een onzichtbare manier wegwerken.

 

Ook caravan- en camperschade lossen wij voor u op! Wij zijn namelijk ook gespecialiseerd in dit type schade.

 

Ons bedrijf en ons team hebben onze hoofdwerkzaamheden omgegooid van het herstellen van auto-, caravan en camperbeschadigingen naar spuiten van alle denkbare voorwerpen e poedercoating .

 

Schade herstellen van auto’s, caravans en campers was een onderdeel van onze schadeherstel dienst. In de loop der tijd ontdekten wij dat er een groeiende behoefte was naar het spuiten van verscheidende zaken.
Inmiddels focussen wij ons vooral op het spuiten, maar onze roots zijn we zeker niet vergeten. We repareren uw autoschade dan ook nog net zo graag! In de Bollenstreek zijn wij dé partner op het gebied van autoschadeherstel.

 

Auto-, caravan- en camperschadeherstel naar wens

 

Autoschade herstellen kan een aardige kostenpost worden. Daarom heeft u bij Bemelman de keuze of u uw auto laat herstellen met originele merk gebonden onderdelen of imitatie of tweedehandsonderdelen. We zien dat veel van onze klanten kiezen voor echte merkonderdelen omdat zij erg gesteld zijn op de auto, het merk, het imago en de status.
Aan de andere kant staan onze klanten die het belangrijk vinden de autoschade op te lossen om zo in een nette auto te rijden, maar het merk niet als het belangrijkste zien. Dit geldt ook voor camper of caravan eigenaren. De een vindt het aanzien van de rijdende accommodatie belangrijk, de ander ziet de caravan puur functioneel.
Het kiezen voor tweedehands onderdelen, brengt de kosten voor het herstel van de autoschade aardig omlaag. De keuze is aan u.

 

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het herstellen van de schade aan uw auto? Kom dan eens langs in onze werkplaats. Schade aan de caravan of camper? Dan volstaat in het beginsel een foto van de schade om een kosteninschatting te kunnen maken. We bekijken de schade en maken een schatting van de benodigde tijd, onderdelen en dus kosten voor het herstel.

 

 

Kwalitatieve autoschadeherstel in Noordwijkerhout

 

Autoschade opgelopen? Is uw caravan of camper beschadigd? Dat kan gevaarlijke situaties opleveren of afbreuk doen aan de uitstraling van uw auto, caravan of camper.

Uw autoschade op een kwalitatief niveau oplossen door het team van Bemelman Spuiterij. Van autoschadebedrijf tot spuiterij. De roots van ons bedrijf liggen in het herstel van auto-, caravan- en camperschades. Zo herstellen wij graag:

 

Ruitschades
Lakschades
Deuken
Bumperschade

 

Elke schade vraagt om een andere techniek, het juiste materiaal en vooral de juiste kennis dan wel ervaring van de monteur. Bij Bemelman herstellen wij de schades van auto’s uit Noordwijkerhout en omgeving sinds jaar en dag. Wij durven dan ook met zekerheid te zeggen dat wij al uw schades geheel onzichtbaar kunnen oplossen. We herstellen schades aan alle auto’s, caravans en campers van elk merk. Zo weet u zeker dat u altijd bij ons terecht kan!

 

Wat kost autoschadeherstel? Of herstel van caravan en camper?

 

De kosten voor het herstellen van de schade aan uw auto zijn lastig in te schatten zonder de schade eerst te zien.

 

Kom vrijblijvend langs in Noordwijkerhout om de kosten op te vragen

 

Hoewel het inschatten van de kosten vrij lastig is, kunt u zelf de kosten beperken door te kiezen voor tweedehands- of imitatieonderdelen. Deze onderdelen zijn uiteraard goedkoper in aanschafkosten dan de originele merk gebonden onderdelen. Zo kunt u het kostenpakket voor het herstel zelf beïnvloeden. Uiteraard kunt u ook voor de originele onderdelen kiezen bij Bemelman. De keuze is aan u: originele delen of lagere kosten?

 

Schade aan uw auto, caravan of camper claimen bij de verzekering

 

Verder kunt u veel schades claimen bij uw verzekering. De reparatie van sterretjes in de voorruit zijn bijvoorbeeld vaak gratis bij een WA extra, WA Plus of Beperkt cascoverzekering! Voor het vervangen van een ruit is een beperkte cascoverzekering niet voldoende, de Allriskverzekering dekt dit wel.

 

Het is dus altijd, ook bij andere type autobeschadigingen, verstandig om de polis van uw verzekering na te gaan.

 

Van autoschade tot caravan- en camperschade, vervelend is het altijd

 

Schade is nooit leuk, dat moge duidelijk zijn. Maar het repareren hoeft niet persé vervelend te zijn. Bij de werkplaats van Bemelman in Noordwijkerhout , kunt u vaak snel terecht en kunnen wij in no-time de schade herstellen zodat u weer snel veilig de weg op kan!

 

Bel nu voor meer info, een afspraak en vragen.

Bikepaint logo
Bikepaint

Onze werkwijze - hoe gaan wij te werk?

Direct contact opnemen, of informatie aanvragen?

Vul via onderstaand formulier uw gegevens in en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Copyright © 2021 Bikepaint | Alle rechten voorbehouden | Voorwaarden en Privacy verklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl