Een unieke fiets
Bikepaint logo
Bikepaint
Autovelgen
Bikepaint logo
Bikepaint
Poedercoaten & Stralen
Bikepaint logo
Bikepaint
Afspraak maken

AFSPRAAK MAKEN        

Bikepaint logo
Bikepaint
bemelman-poedercoating-metaalbehandeling-caravanschade-autoschade.3

Motortank spuiten

Oldtimers knappen wij ook op .Alles kunnen wij poedercoaten en  / of spuiten .

bemelman-spuiterij-poedercoating-cnc-caravanschade-schadeherstel

hekken poedercoaten

bemelman-poedercoating-metaalbehandeling-caravanschade-autoschade

poedercoaten bikepaint noordwijkerhout

poedercoating-bemelmanspuiterij-bikepaint-cnc-hekken-metaabehandeling-caravan-autoschade

Interieurbouw projecten poedercoaten

bikepaint-bemelmanbikesport-poedercoaten-stralen-design-fiets spuiten (6)

Fietsrame poedercoaten

bemelman-poedercoating-metaalbehandeling-caravanschade-autoschade.2

Oppervlaktebehandeling metaal Voorhout

bemelman-poedercoating-metaalbehandeling-caravanschade-autoschade.4

Fiets frame weer nieuw

bikepaint-bemelmanbikesport-poedercoaten-stralen-design-fiets spuiten (25)

Artigiano Nine 01 strandbike

Spuiterij

Bikepaint en Bemelmanbikesport een uniek concept in Nederland.

Bikepaint is een bedrijfsonderdeel van Bemelman Spuiterij in Noordwijkerhout en BemelmanBikeSport in Lisse

Bikepaint en BemelmanBikeSport beschikken over een fiets lakkerij en een fiets speciaalzaak op het gebied van race-,mountainbike-,baan en crossfietsen ,toer en travel fietsen , tandems en e-bikes onder één dak .Hierdoor kunnen wij niet alleen uw frame voorzien van custom made spuitwerk maar uw frame custom made op bouwen met ieder gewenste groep ,wielset zadel oftewel geheel naar uw wensen opbouwen .

 

Bikepaint is een onderdeel van Bemelman Spuiterij  en heeft  meer dan 60 jaar ervaring in schadeherstel  en lakken/spuiten van elk gewenst materiaal .

Vanuit de schadeherstel en  fiets liefhebberij bleek  behoefte aan o.a restauratie en custom painted fietsen , waaruit het concept Bikepaint ontstond. 

 

Uw eigen design of bedrijfslogo in elk gewenste kleur !

 

Spuiterij Bemelman in Noordwijkerhout

 

Dé Spuiterij uit de Bollenstreek is Bemelman Spuiterij . Wij spuiten de meest uiteenlopende dingen in nog meer kleuren. Zo voorzien wij uw interieur van een nieuw kleurtje maar kunnen wij de schade aan uw auto of caravan herstellen. Dankzij de grootte van onze werkplaats kunnen wij grote voorwerpen zoals caravans en campers maar ook aanhangwagens spuiten.

 

Bemelman Spuiterij spuit regelmatig voorwerpen zoals:

 

Bumperschades wegspuiten
Meubelen

Aanhangwagens

Campers
Motoronderdelen
Hekken
Keukenkastjes

 

Wat mogen wij spuiten voor u?

 

Kiest u voor zachtblauwe keukendeurtjes, hoogglans motoronderdelen of een oranje tuinset? Bij Bemelman Spuiterij kan het allemaal. Dankzij onze machines en materiaal kunnen wij erg nauwkeurig spuiten. Kleine oppervlaktes en meer is dan ook geen probleem voor de mensen van Bemelman Spuiterij

 

 

Spuiterij Bemelman en Bikepaint zijn gevestigd in Noordwijkerhout .

Op zoek naar een goede spuiterij voor het spuiten van uw keukenkastjes thuis? Is het tijd voor een nieuwe kleur? Of bent u juist op zoek naar een partner in de Bollenstreek  om uw motortank te voorzien van een mooie kleur en logo? Bemelman Spuiterij is graag uw partner als het aankomt op het kleuren en beschermen van al uw te spuiten voorwerpen.

 

Waarom uw voorwerpen spuiten?

Veel van de opdrachten in onze spuiterij hebben het doel om iets mooier te maken, van de velgen onder uw auto tot de maatwerkmeubels voor uw klant.  Door iets een nieuwe kleur te geven, krijgt het een totaal andere look en lijkt het weer zo goed als nieuw.

Daarbij komt dat het spuiten van bijvoorbeeld balken, motortanks en radiatoren ook een praktische kant heeft. Schades aan de lak kunnen namelijk eenvoudig worden hersteld.
 

Voordelen van het spuiten van uw tuinhek, keuken, deuren en meubelen

 

Vaak krijgen wij de vraag wat de voordelen zijn van het spuiten van voorwerpen. We zetten er een aantal voor u op een rij.

 

Spuiten is efficiënt
Niet alleen werkt het spuiten van verf sneller (dan normaal verven), ook is het efficiënter in gebruik. Door de verf gelijkmatig te verspreiden, dekt de verf goed met een minimale verfhoeveelheid. Wel dient het materiaal in de spuiterij van goede kwaliteit te zijn. Door goed te spuiten, krijgt het object een glad resultaat.

 

Altijd goede kwaliteit
Zeker als het gaat om oppervlakten die niet glad zijn zoals een muur, is het verven door te spuiten meestal de meest nette optie. Door de gelijke verdeling ziet het eindresultaat er erg netjes uit. Dit namelijk mooier en gladder.

 

Betaalbare optie

Verven of schilderen met de hand is een tijdrovende klus en hierdoor vaak prijzig. Het spuiten van voorwerpen gaat sneller en levert een glad ogende afwerking.

 

Wat laat u spuiten bij Spuiterij Bemelman?

 

Het team van Bemelman Spuiterij, onze spuitcabines en spuitpistolen staan al klaar! Wij mengen zelf de kleuren verf zodat we altijd de juiste kleur aan kunnen bieden. Onze spuiterij is in Noordwijkerhout gevestigd .

 Uw kast, keukendeurtjes, deuren meubels, stalen binten en profielen lampen en meer ? Wat laat u spuiten door ons team?

 

 

 

Bikepaint logo
Bikepaint
Spuiterij 2

 

We build your dream !

Het begint bij het ontwerpen van uw idee naar uw unieke design .Deskundig schuren , stralen en voorbewerken van uw oude of nieuwe frame .Traditioneel lakken , moffelen / poeder coaten .Uitsnijden van het ontworpen design en handmatig beplakken van het frame of handmatig spuiten ven een design . Uiteindelijk de laatste lak laag aanbrengen .

Wij herstellen ook lak schades ontstaan door valpartijen of ongeval .Door de nauwe samenwerking met verzekering maatschappijen spelen wij een middelende rol tussen u en de schade expert.

Vrijblijvend staan wij klaar voor een eerlijk advies betreft het spuiten van uw oude of nieuwe frame .Autovelgen of andere materialen.

Het spuiten van fiets frames is één van de vele onderdelen van Bikepaint , wij coaten en lakken / spuiten alles wat een kleur wil hebben of hersteld mag worden  !!

 

 

Bikepaint logo
Bikepaint

Onze werkwijze - hoe gaan wij te werk?

Direct contact opnemen, of informatie aanvragen?

Vul via onderstaand formulier uw gegevens in en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Copyright © 2021 Bikepaint | Alle rechten voorbehouden | Voorwaarden en Privacy verklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl