Een unieke fiets
Bikepaint logo
Bikepaint
Autovelgen
Bikepaint logo
Bikepaint
Stralen

Stralen

In speciale cabine

Bikepaint logo
Bikepaint
Afspraak maken

AFSPRAAK MAKEN        

Bikepaint logo
Bikepaint
bemelman-poedercoating-metaalbehandeling-caravanschade-autoschade.3

Motortank spuiten

Oldtimers knappen wij ook op .Alles kunnen wij poedercoaten en  / of spuiten .

bemelman-spuiterij-poedercoating-cnc-caravanschade-schadeherstel

hekken poedercoaten

bemelman-poedercoating-metaalbehandeling-caravanschade-autoschade

RIH sport amsterdam

poedercoating-bemelmanspuiterij-bikepaint-cnc-hekken-metaabehandeling-caravan-autoschade

Hek weer als nieuw

bikepaint-bemelmanbikesport-poedercoaten-stralen-design-fiets spuiten (25)

Artigiano Nine 01 strandbike

Autoschade

DESIGN

Bikepaint beschikt over speciale software waarmee speciale plakfolie kan worden gesneden met een plotter (grote printer).  Daarmee kan iedere gewenste vorm of design ontworpen worden.

Het gewenste logo of de gewenste belettering wordt vervolgens  op het te spuiten oppervlak geplakt en bespoten in de gewenste kleur(en); wat overblijft is exact het door u gewenste design.

Er mag ook een logo / bestand worden toegezonden.

Straalbedrijf in de Bollenstreek voor het behandelen van metaal, ijzer en aluminium.

Door objecten  te stralen, worden oude lagen verf en lak of roest en ander vuil volledig en op een nauwkeurige manier verwijderd. Dit is vaak de eerste stap van voorbehandeling voordat het object opnieuw wordt gespoten of poedercoating. Stralen kan door middel van zand, grit en luchtdruk. Bij Bikepaint zetten wij vaak korrels in om een oppervlak te ontdoen van verf, roest en vuil.

 

Waarom stralen door een straalbedrijf?

 

Door objecten te stralen gebeuren er twee dingen. Enerzijds is dit een van de betere manieren om een object compleet te reinigen. Viezigheid, roest, overtollige lasnaden en meer worden hiermee verwijderd.
Maar ook wordt het oppervalk ruwer: er ontstaan als het ware kleine haakjes in het materiaal. Dit zorgt ervoor dat lak of coating beter hechten.
Laat u dit doen door een vakman? Dan is deze behandeling een goede voorbereiding op het afwerken van objecten. Door te kiezen voor stralen in combinatie met een poedercoating, verlengt u de levensduur sterk!
 

Stralen door een professioneel straalbedrijf van kleine tot grote objecten

 

Stralen is mogelijk op alle type materialen: hout, metaal, ijzer. Wij (zand)stralen dan ook regelmatig constructies, fietsframes, velgen en lampen.
 
De kunst in de straaltechniek zit hem in het grondig zandstralen: alle verf, lak of roest moet worden verwijderd én tegelijkertijd het object niet beschadigen. Bij straalbedrijf Bemelman hebben wij al vele jaren ervaring met het stralen van allerlei objecten. Dankzij deze ervaring weten we wanneer we grove of fijne korrels moeten gebruiken en hoe we het beste resultaat bereiken.

 

Uw opdracht voor Bikepaint.

 

Heeft u een object, constructie of kunstwerk dat gestraald moet worden? Zo verwijdert u alle verfresten, vuil en vet. Hierdoor wordt het oppervlak ruwer waardoor de lak of coating beter hecht. Dit zorgt voor het mooist mogelijke resultaat.

 

Bemelman heeft al voor verschillende sectoren en branches objecten mogen stralen. Denk aan velgen, motoronderdelen voor de particulier machine onderdelen voor de zakelijke partner.

 

Naast het voorstralen van objecten kunt u bij het straalbedrijf Bikepaint ook terecht voor de afwerking. Waaronder spuiten, schade herstel of poedercoaten. Neem nu contact op voor meer informatie, de kosten en mogelijkheden.

 

 

 

Bikepaint logo
Bikepaint

Onze werkwijze - hoe gaan wij te werk?

Direct contact opnemen, of informatie aanvragen?

Vul via onderstaand formulier uw gegevens in en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Copyright © 2020 Bikepaint | Alle rechten voorbehouden | Voorwaarden en Privacy verklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl