Een unieke fiets
Bikepaint logo
Bikepaint
Autovelgen
Bikepaint logo
Bikepaint
Poedercoaten & Stralen
Bikepaint logo
Bikepaint
Afspraak maken

AFSPRAAK MAKEN        

Bikepaint logo
Bikepaint
bemelman-poedercoating-metaalbehandeling-caravanschade-autoschade.3

Motortank spuiten

Oldtimers knappen wij ook op .Alles kunnen wij poedercoaten en  / of spuiten .

bemelman-spuiterij-poedercoating-cnc-caravanschade-schadeherstel

hekken poedercoaten

bemelman-poedercoating-metaalbehandeling-caravanschade-autoschade

poedercoaten bikepaint noordwijkerhout

poedercoating-bemelmanspuiterij-bikepaint-cnc-hekken-metaabehandeling-caravan-autoschade

Interieurbouw projecten poedercoaten

bikepaint-bemelmanbikesport-poedercoaten-stralen-design-fiets spuiten (6)

Fietsrame poedercoaten

bemelman-poedercoating-metaalbehandeling-caravanschade-autoschade.2

Oppervlaktebehandeling metaal Voorhout

bemelman-poedercoating-metaalbehandeling-caravanschade-autoschade.4

Fiets frame weer nieuw

bikepaint-bemelmanbikesport-poedercoaten-stralen-design-fiets spuiten (25)

Artigiano Nine 01 strandbike

AUTOVELGEN

AUTOVELGEN

 

Voordat je een velg , frame of ander object kan poedercoaten is het van belang dat de oude verf laag wordt verwijderd. Dit kan door middel van stralen of het ontlakkingsbad . Soms is beiden nodig .

Ontlakkings bad

In ons bedrijf hebben wij een ont-lakking bad welke er voor zorgt dat de laklaag op objecten zoals velgen of frames oplost . De nodige onderdelen worden van het te ontlakken object verwijderd .Denk bijvoorbeeld aan de plak strips en balanceer gewichten van een velg . De velg wordt vervolgens gedompeld in een bad met chemicaliën die wordt verwarmd.. Als de laklaag is verdwenen wordt de velg afgespoten met water . De chemicaliën neutraliseren en het object kan worden gespoten of ge-poedercoat.

De voordelen van deze methode is dat het relatief goedkoper is dan stralen , het object wordt niet aangetast , .  Er blijven geen chemische resten achter in de poriën doordat het neutraliseert in water.

En is veilig voor bijna alle metalen , Non Ferro is een  metaal dat geen ijzer bevat of waarin de legeringen ijzer niet als hoofdbestanddeel hebben. Ook witmetalen behoren tot de non-ferro metalen en zijn niet geschikt voor een ontlakkingsbad. Deze zal je moeten stralen

Een ontlakkingsbad moet natuurlijk ook aan eisen voldoen. De temperatuur zorgt samen met de verschillende componenten in het bad dat het zijn werk Door een gespecialiseerd bedrijf wordt de PH graad  iedere maand gemeten en vervolgens bijgevuld met de juiste componenten zodat het bad efficiënt zijn werk doet.  

Hierdoor kan er veilig en efficiënt met het bad gewerkt worden . Uiteraard geldt hier dat er met maskers , brillen en veiligheid handschoenen wordt gewerkt. En het water in de daarvoor bestemde tank terecht komt. Ook deze wordt weer volgens de geldende milieueisen afgevoerd.

Een goede voorbehandeling is van belang voor de kwaliteit van metalen.

Autovelgen worden gestraald, welke voor een betere hechting zorgt en met speciale lak gespoten. In sommige gevallen kan een product beter chemisch ontlakt worden. Deze methode zorgt voor een glad resulaat waarbij het metaal niet wordt aangetast. Bikepaint kan ieder type autovelg er weer als nieuw doen laten uitzien!

Als voorbehandeling voor het te poedercoaten materiaal hebben wij  een straalcabine. Stralen heeft als voordeel dat het kleine weerhaakjes maakt op het materiaal, waardoor je een betere hechting krijgt .Stralen kunnen wij zelf doen, door dit zelf te doen geeft het ons de zekerheid dat we de juiste grofheid van de weerhaakjes kunnen generen. Wij stralen met verschillende grondstoffen, afgestemd op het te stralen voorwerp.

 

Bikepaint logo
Bikepaint
Autovelgen
Bikepaint logo
Bikepaint

Onze werkwijze - hoe gaan wij te werk?

Direct contact opnemen, of informatie aanvragen?

Vul via onderstaand formulier uw gegevens in en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Copyright © 2021 Bikepaint | Alle rechten voorbehouden | Voorwaarden en Privacy verklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl